+373 22 244 822 L-V: 9:00 - 18:00, S - 9:00 -13:00
Sistemul glisant din sticlă securizată pentru terase

Sistemul glisant din sticlă securizată

V-ați săturat să vă folosiți de foișorul Dvs. doar 3 luni în an și atunci doar în perioada caldă a anului? Doriți să vă protejați foișorul de ploaie și ca acesta să-și păstreze un aspect frumos? Dvs. nu știți cum să protejați mobila din foișor pe timp de iarnă?

Profsystem vă propune Sistemul glisant din sticlă securizată pentru foișoare!

Sistemul glisant pentru foișoare este o adevărată creație arhitecturală, foișorul poate fi realizat în diferite stiluri, iar datorită faptului că lipsesc ramele din plastic sau aluminiu, se creează un peisaj panoramic deosebit.

Sistemul glisant a foișoarelor vă permite în perioada caldă a anului să deplasați secțiile din sticlă într-o parte, unde ele se amplasează, fie sub formă de „carte”, fie paralel una spre alta, iar când se începe ploaia sau vântul, secțiile se strâng.

În stare desfăcută, secțiile creează senzația unui perete din sticlă împrejurul foișorului. Utilizarea sistemului glisant este posibilă atât în perioada caldă, cât și atunci când plouă. Sistema glisantă modernă Profsystem va proteja interiorul foișorului de pătrunderea prafului, insectelor, ceea ce este actual vara, precum și de  precipitațiile toamnă-iarnă.

Foișorul este locul perfect pentru petrecerea unei sărbători de familie: o atmosferă plăcută de comunicare în sânul naturii. Ce poate fi mai original?

Funcționalitatea sistemului glisant vă permite să o deschideți și să o închideți  ușor, fără a pierde mult timp. Chiar și copilul va reuși să plieze secțiile de sticlă și să le deplaseze către margine. Astfel, veți obține deschiderea totală a foișorului. Este o senzație excepționala.

Închipuiți-vă că mergeți la iarbă verde și luați cu Dvs. canapeaua, măsuța de citit, vesela și multe mărunțișuri. Astfel, sistem glisantă vă permite să transformați foișorul într-un loc de odihnă protejat, în care Dvs. savurați natura și în același timp vă bucuraţi de o viaţă confortabilă.

Sistemul glisant de elită se potrivește perfect sub diverse forme ale încăperii (foișor, grădină de iarnă, seră). Diversitatea sistemelor de deschidere ne permit o vastă alegere de proiectare și creare a construcției de orice formă. Un foișor perfect puteți avea doar cu Sistemul Glisant din Sticlă securizată de la Profsystem!

Sistemul glisant din sticlă securizată a foișorului – înseamnă picnic fără a ieși din casă, aer curat și confort maxim.