+373 22 244 822 L-V: 9:00 - 18:00, S - 9:00 -13:00
Construcții din aluminiu

Construcții din aluminiu

Compania PROF SYSTEM produce construcții din aluminiu de înaltă calitate. Tehnologia avansată pe care o aplicăm ne permite să oferim clienților un design modern oficiilor și spațiilor comerciale ale acestora. Simplitatea și eleganța  construcțiilor redau o ambianța plăcută dar și funcțională a locului de muncă.

Compartimentarea spațiilor interioare cu pereți din aluminiu și sticlă asigură armonia funcțională a birourilor. Forma de completare a construcțiilor poate fi diferită: cu sticlă (colorată, transparentă, cu proprietăți sporite de rezistență la șoc și temperaturi) grosimea de la 4mm-8mm, panou vinil, panouri PVC.

Ușile din aluminiu sunt întrebuințate în construcțiile caselor particulare cât și în construcțiile obiectelor comerciale sau cu destinație specială. Caracteristicile de bază a ușilor din aluminiu sunt fiabilitatea, durabilitatea și ușurința în exploatare. Calitatea produției noastre a fost apreciată în timp de către clienții noștri - companii de construcții, arhitecți, persoane particulare.