+373 22 244 822 L-V: 9:00 - 18:00, S - 9:00 -13:00
Accesorii pentru ferestre

Accesorii pentru ferestre

             Pervazuri din PVC

PROF SYSTEM vă oferă pervazuri din PVC rezistente la căldură, umezeală cât și la diferențele de temperatură. De asemenea ele sunt rezistente la loviturile mecanice și sunt un bun izolator termic. Diversitatea gamei de culori ne permite să le combinăm cu culoarea ferestrelor, astfel vă garantăm un design estetic plăcut.

 

 

 

               Scurgeri

 

Scurgerile pentru apă amplasate în exterior sunt importante pentru ferestre deoarece nu permit pătrunderea umezelii, servesc pentru a drena apa de ploaie astfel ca fațada imobilului să nu fie deteriorată in timp. Scurgerile sunt rezistente la factorii externi având o viață de utilizare sporită. Gama diversă de culori vă oferă un aspect estetic plăcut casei Dvs.

 

 

 

          Plasă împotriva insectelor

 

Plasa împotriva insectelor este un accesoriu important deoarece împiedică pătrunderea insectelor, pufului de la copaci și a prafului. În același timp asigură pătrunderea aerului curat în încăpere. Plasa împotriva insectelor este de două tipuri fixă și mobilă. Ambele sunt simple în exploatare și vă oferă confortul dorit pe timpul de vară.