+373 22 244 822 L-V: 9:00 - 18:00, S - 9:00 -13:00
2020-12-17
Toate avantajele geamurilor de balcon fără ramă

Cum este - un sistem fără reme? Dacă ați dat peste un balcon care nu are stâlpi și rame verticale, atunci era un geam fără rame. Secretul unui astfel de sistem constă în fixarea profilelor pe placa superioară și parapet, de-a lungul cărora sticlă se deplasează pe role. Dacă mutați toate ferestre în poziția închis, veți obține efectul unui singur geam. Pentru comoditate și creșterea spațiului de pe balcon, profesioniști s-au gândit la posibilitatea de a plia toată geamurile pe o parte a balconului într-o „carte”, în timp ce colțurile nu vor fi o problemă, deoarece geamuri se pot roti.

Mulțumiri profesioniștilor de perfecționarea un astfel de sistem ar trebui să fie dat finlandezilor, motiv pentru care uneori se numește tehnologie finlandeză. În Republica Moldova, această tehnologie a apărut la începutul secolului 21 ca un produs exclusiv și desigur scump. Dar, în prezent, producătorii autohtoni înființează producția sisteme de geamuri fără rame, care practic nu sunt inferioare celor din Finlanda, care sunt vândute clienților de 2 ori mai ieftin.

Dacă locuiți la un etaj înalt, atunci cu ajutorul unui astfel de sistem puteți obține o frumoasă vedere panoramică de la balcon, precum și o barieră excelentă împotriva vântului, prafului, zgomotului și precipitațiilor. Și astfel de geamuri arată foarte bine!

Vitrarea balcoanelor fără rame este un lucru la modă și elegant, dar nu pentru toată lumea. Nu puteți izola o logie sau un balcon folosind un astfel de sistem: este doar un gard frumos. Dacă ați planificat totuși să instalați astfel de geamuri, atunci nu alergați după o „firmă” străină - nu are rost în acest sens, deoarece sistemele interne sunt aproape la fel de bune, și sunt mult mai ieftine.

Avantajele geamurilor fără rame

Fiabilitatea construcției se bazează pe mișcarea fără obstacole a geamurilor din profil pe rolele plastice. Există posibilitatea de a deschide balconul complet prin împăturirea sticlei într-o „carte” sau întoarcerea lor la perete.

Siguranța sistemului fără ramă, obținută datorită sticlei temperate speciale. Grosimea variază între 6,8 și 10 mm (cum ar fi sticla auto). Rafale de vânt, grindină nu sunt groaznice pentru acestă construcție. Va fi nevoie de mult efort pentru a o sparge - o lovitură obișnuită cu o mână nu va fi suficientă, trebuie să loviți în mod intenționat cu un obiect greu. Și chiar în acest caz, riscul de a face răni din fragmente este minim, deoarece sticla se va sparge în cuburi inofensive.

Sistem universal de geamuri pentru balcoane. Poate fi instalat pe logii de orice tip, formă și dimensiune, fără a risca să desfigurați  designul fațadei clădirii. Protecție împotriva prafului, vântului și precipitațiilor. Datorită etanșării golurilor dintre secțiunile ferestrelor cu un material polimer transparent, balconul este izolat de vânt, precipitații, resturi, praf, iar transparența structurii rămâne aceeași.

Balcon frumos. Astfel de geamuri ale balcoanelor diferă în bine de ferestrele obișnuite cu geam termopan. Balconul nu se întunecă deloc, creează o impresie de deschidere și ușurință.

Ușurința de îngrijire și comoditate. Geamurile fără rame nu necesită o „întreținere” atentă pentru o funcționare perfectă, este suficient să ungeți piesele de mișcare cu silicon o dată pe an. De asemenea, spălarea geamurilor nu va cauza probleme: după ce le-ați spălat pe o parte, desfășurați-le și spălați-le pe cealaltă. Nu este deloc necesar să vă aplecați pe fereastră și să riscați cu viața.

Trebuie să comandați astfel de geamuri numai de la PROFSYSTEM, ceea ce vă oferă garanții de instalare de înaltă calitate, precum și va oferim doar ferestre certificate.