+373 22 244 822 L-V: 9:00 - 18:00, S - 9:00 -13:00
2020-12-17
Sticla securizată pentru terase, foișoare, balcoane

Vitrarea verandei din țară: la modă și plăcută din punct de vedere estetic

Atunci când intenționează să glazureze veranda din țară, mulți se bazează pe geamurile fără rame. Ceea ce este de înțeles - în prezent este o tendință foarte la modă. Cu toate acestea, nu doar căutarea modei este motivul utilizării pe scară largă a acestei opțiuni de geamuri. Absența cadrelor creează o atmosferă de unitate cu natura, aerisire, ușurință, libertate. Nimic nu vă împiedică să admirați peisajul, iar spațiile deschise native se află dintr-o privire. Este o plăcere să fii pe o astfel de verandă! Există un sentiment realist că sunteți afară, dar nici precipitațiile, nici vântul, nici înghețul nu vă împiedică în niciun fel să vă bucurați de priveliștea minunată! Geamurile fără rame vor face din verandă un loc de odihnă preferat.

Aplicarea acestui tip de geam pe terase și foișoare este, de asemenea, foarte populară. Geamurile fără rame ale teraselor, foișoarelor, verandelor, precum și logiilor și balcoanelor nu au fost inventate ieri. Cu câteva decenii în urmă, această tehnologie a fost aplicată cu succes în Europa. Astăzi a devenit popular printre noi.

Dar doar aspectele estetice au făcut ca geamurile fără rame să fie atât de solicitate? De fapt, are un număr imens de avantaje. Geamurile fără rame, al căror preț este destul de acceptabil în cadrul companiei noastre, au devenit astăzi disponibile pentru o gamă largă de cunoscători ai unei vederi panoramice!

Vă prezentăm „Vitrarea fără ramă” pentru terase, arbori, balcoane.

Acest sistem va proteja împotriva curenților, ploii, prafului și zgomotului!

Nou: „Sistem cald”.

Puteți afla informații mai detaliate, precum și comanda „Vitrare fără cadru cu sistem cald”, lăsându-ne o solicitare sau apelând telefoanele indicate pe pagina „Contacte”.