+373 22 244 822 L-V: 9:00 - 18:00, S - 9:00 -13:00
2020-12-17
Profilul ferestrei din PVC: posibilități și forme

Astăzi, inginerii se bazează pe materiale practice și durabile, ecologice, cu performanțe bune și un nivel ridicat de siguranță. Profilele din plastic, din care sunt fabricate ferestrele și ușile pentru clădiri rezidențiale, îndeplinesc pe deplin aceste criterii. Cu toate acestea, dorința proprietarilor de case moderne de individualitate îi obligă nu numai pe designeri și arhitecți să își mobilizeze toate forțele, ci și pe producătorii de ferestre. Din ce în ce mai mulți clienți doresc să vadă ferestre și uși rotunde, trapezoidale, arcuite în casele lor. Dar în această privință, PVC oferă cote lemnului și aluminiului - atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și în ceea ce privește capacitățile.

Varietate de forme din PVC

Ca urmare a numeroaselor experimente și studii privind calitățile plasticului, a devenit disponibilă tehnologia de îndoire a unui profil din PVC într-un arc de diferite diametre. Procesul are loc atunci când temperatura crește până în momentul în care plasticul devine moale și flexibil, dar structura sa nu se schimbă.

Datorită tehnologiilor de îndoire, consumatorii pot alege diferite forme de ferestre și uși: rotunde, arcuite, cu geometrie complexă. Ferestrele cu geam termopan pentru astfel de modele sunt aproape întotdeauna realizate manual - un geamgiu poate tăia sticlă de orice formă fără probleme.

Este mult mai ușor de făcut structuri de ferestre sub formă de triunghi, trapez, poligon. Pentru a face acest lucru, profilul este tăiat la un anumit unghi și lipit pe o mașină cu un singur cap. Cu toate acestea, simplitatea aparentă a tehnologiei implică calcule serioase și multe încercări, ca urmare a faptului că producerea unui profil din PVC de formă neregulată necesită mult timp și costuri materiale suplimentare. De aceea, astfel de produse sunt mult mai scumpe decât formele dreptunghiulare standard cu colțurile drepte.

Producerea ferestrelor arcuite

Astăzi, există trei metode cunoscute de îndoire a arcurilor din profile din PVC:

  • Îndoire într-o baie specială cu glicerină încălzită.
  • Încălzirea și îndoirea arcurilor în cuptor (metodă uscată).
  • Îndoirea unui profil într-o laminor.

Companiile responsabile acordă o mare atenție îndoirii profilelor din plastic. Rezultatul unei greșeli a meșterului poate fi deformarea camerei pentru cadrul metalic și canelurile pentru perlele vitrate, iar profilul în sine va deveni deformat, cu nereguli și umflături vizibile. Profesioniștii nu permit niciodată instalarea unor astfel de produse, deoarece calitățile estetice și funcționale ale ferestrei vor fi încălcate și în viitor acest lucru va duce la probleme serioase.

Ai nevoie să cumperi ferestre din PVC de calitate? Contactați „PROFSYSTEM”, vă oferim o gamă de servicii profesionale la un preț accesibil. Compania se ocupă cu producția, vânzarea, instalarea, repararea și întreținerea ferestrelor din PVC, geamurile și finisarea logiilor / balcoanelor.

De ce este profitabil să cumpărați ferestre și să comandați servicii de geamuri la noi:

- Având propria noastră producție - hotărând să cumpărați ferestre din PVC de la PROFSYSTEM, veți obține nu numai bunuri de înaltă calitate și durabile, ci și economii.

- Toate produsele fabricate sunt certificate, ceea ce este confirmat de certificate adecvate.

- Experiență de peste 15 ani - înainte de a obține succes, pe parcurs un drum lung prin îmbunătățirea sistematică a calității muncii și a nivelului de servicii.

- O gamă largă de servicii - nu este nevoie să căutați contractori pentru diferite tipuri de muncă. Experții noștri vor efectua întreaga gamă de lucrări, finisare, izolare și vitrare a balcoanelor etc.

Nu este nevoie să pierdeți timp și să căutați, de unde să cumpărați ferestre din plastic în Moldova la un preț accesibil? Sunați-ne chiar acum și obțineți toate informațiile de care aveți nevoie!