+373 22 244 822 L-V: 9:00 - 18:00, S - 9:00 -13:00
Compania PROFSYSTEM - calitate testată în timp!

Compania PROFSYSTEM funcționează pe piața Moldovenească de peste 15 ani. Cu o vastă experiență, putem oferi întotdeauna clienților noștri cele mai bune soluții pentru implementarea celor mai îndrăznețe proiecte.

PROFSYSTEM produce geamuri termopan de cea mai înaltă calitate. Utilizăm doar componente ecologice la producerea ferestrelor: profil german KBE, armături germane Siegenia Titan și armături MACO austriece, geamuri termopan eficiente din punct de vedere energetic. Compania produce și comercializează ferestre din PVC și aluminiu utilizând profilul german din plastic Greenline KBE. De asemenea, facem parte din Asociația producătorilor de sticlă izolantă etică. Fie că o casă nouă, fie că doar o renovați, PROFSYSTEM vă ajută cu o gamă largă de profile din PVC cu geam termopan, fitinguri și accesorii germane. Lucrăm cu ferestre și uși moderne echipate cu încuietori moderne, sigure și mecanisme de auto-reglare. Prin achiziționarea ferestrelor de la PROFSYSTEM veți obține garanții pentru sticlă, profile din PVC și echipamente.

PROF SYSTEM oferă 5 ani de întreținere a ferestrelor din PVC. Peste 85% dintre noii noștri clienți provin din recomandarea clienților vechi care au achiziționat deja cele mai bune ferestre și uși cu geam termopan. 

 

Certificatele și diplomele noastre